Workshop Boogschieten

Arrangement

Een unieke activiteit

Workshop-Boogschieten-denbosch

Pijl en boog in de aanslag, roos in het vizier en SCHIET! Kom samen met je collega’s, vrienden of familie doelgericht schieten. Wordt de winnaar van de dag en geniet achteraf van een heerlijke maaltijd bij het Boerengoed.

Leuke activiteit in Den Bosch

De sportieve activiteit boogschieten is een geschikte activiteit voor jong en oud. Grotere groepen zijn tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendendag alle dagen van harte welkom. Tijdens het uitje leer je de fijne kneepjes van de schietsport. De techniek, geschiedenis en natuurlijk het schieten zelf komen aan bod. Boogschieten is een verrassende activiteit waarbij ervaring geen vereiste is. Er zijn verschillende spelvarianten waarbij de groep in teams kan worden verdeeld. Met een competitieve onderdeel strijd je voor de winst van de dag. De workshop boogschieten is ook geschikt als break-out activiteit tijdens een vergadering of teambuilding activiteit. 

Vraag naar de mogelijkheden en kom met ons in contact.

workshop-boogschieten-prins-bernard

Schutters Welvaren

De workshop boogschieten start bij Handboogschietvereniging Prins Bernard. Deze gezellige en gastvrije club is de gastheer voor de workshop. Voorheen lag deze vereniging achter café  Schutters Welvaren. Deze historie gaat bijna 100 jaar terug. De naam Schutters Welvaren prijkt nog altijd op onze gevel. 

Het vernieuwde clubhuis van Prins Bernard (dat heropgebouwd is na een brand in 2002) ligt op steenworp afstand van Boerengoed op terrein van Fort Orthen en ligt eveneens aan de Ketsheuvel in de Bossche wijk Orthen. Vanaf onze Brasserie loop je in slechts 5 minuten naar deze locatie voor de activiteit. 

De vroegere link met het boogschieten wordt nieuw leven ingeblazen met het aanbieden van de workshop en het eten in het oude pand ‘Schutters Welvaren’.  

Planning Workshop Boogschieten

Een sportief uitje bij het Boerengoed; wat kan ik verwachten? We hebben een voorbeeld planning van het arrangement voor je op een rij gezet. Deze kan naar wens worden aangepast. 

  • 14.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een koek bij handboog schietvereniging Prins Bernard.
  • 15.00 uur Start activiteit handboogschieten. De instructeur brengt je tijdens de workshop de fijne kneepjes deze schietsport. Op het einde is er een prijsuitreiking: “Wie is de beste schutter van de dag?”
  • 16.30 uur Ontvangst bij Brasserie Boerengoed. We borrelen wat en praten na over de activiteit. Er staan nootjes op tafel. 
  • 17.00 uur Dineren van het uitgebreide Boerenbuffet. 
  • 18.30 uur We sluiten af.

Prijzen

De prijzen van de workshop boogschieten zijn uitgesplitst: 

  • Duur van het arrangement: 4,5 uur
  • Prijs per persoon:  €67,50 
  • Minimaal aantal: 15 personen (vanaf 8 jaar)
 

Alle arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt. Kleinere groepen zijn mogelijk met toeslag. Het arrangement is inclusief onbeperkte drank bestaande uit: koffie, thee, Hertog Jan bier van de tap, huiswijn en frisdranken. 

Alle speciaal bieren, sterke dranken, desserts en speciale warme dranken zijn op nacalculatie. 

Boerenbuffet

Spareribs met huisgemaakte marinade

Malse kippendijen

Rundvleesburgers

Braadworst 

Arrangement incl. :

Verschillende salades: aardappel-ei, rundvlees, groene salade mozzarella-pesto

Frietjes met sausjes

Stokbrood met kruidenboter

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

De boogschiet activiteit is in samenwerking met groepsactiviteit.nl & prinsbernard.nl 

Meer informatie en reserveren?