logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
21 apr

Koffietafel arrangement

Het pand โ€˜Schutters Welvarenโ€™ kent een rijke historie. Het pand staat al bijna 100 jaar in de Bossche wijk Orthen. De verschillende ruimtes zijn in de loop der jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Waarbij een lach en een traan elkaar passeerden tijdens de condoleances, huwelijken en verjaardagspartijen. Het pand aan de Ketsheuvel 7 is daardoor een herkenbare locatie waar verschillende mensen een herinnering aan dragen. Deze functie als ontmoetingsplek voor Orthenaren en mensen van daarbuiten komt terug in de arrangementen. De arrangementen zijn speciaal samengesteld voor ieder budget.

Prijzen Brabantse koffietafel

 • Brabantse koffietafel* 12,50 p.p.
 • Brabantse koffietafel luxe* 17,50 p.p.
 • Minimum aantal personen**: 8

*Alle arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt
**Kleinere groepen mogelijk met toeslag

Drank op nacalculatie

Brabantse koffietafel

 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Worstenbroodje
 • Broodjes ham en kaas

Brabantse koffietafel luxe

 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Soep met brood
 • Luxe minibroodjes belegd met carpaccio, oude kaas, vitello tonato, brie en zalm

De koffietafels zijn geschikt voor verschillende gezelschappen. Huur een ruimte van het Boerengoed af voor een receptie, condoleance of verjaardag. Met de verschillende ruimtes van het Boerengoed, is er voor iedere gelegenheid en aantal personen een passende oplossing.

De enige echte koffietafel van Brabant

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep. Geheel naar wens samen te stellen. Het Boerengoed heeft verschillende ruimtes beschikbaar. Hierdoor kun je met een kleiner gezelschap gebruik maken van het knusse eetcafรฉ gedeelte. En bij grotere gezelschappen uitwijken naar de grote zaal van het restaurant. Bij mooi weer kun je verplaatsen met het gezelschap naar het zonovergoten terras op het zuiden. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Reserveer een arrangement bij Boerengoed Den Bosch

  jesseu1q