Voor groepen

Arrangementen

Condoleance & uitvaart

Een mooie en dankbare herinnering organiseren. Wij denken graag mee voor de invulling van een dienst, condoleance of uitvaart. 
 
Vanaf 17,50 per persoon

Koffietafel

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep.
Vanaf 17,50 per persoon

Receptie Arrangement

Vier een bedrijfsborrel, jubileum of andere gelegenheid bij het Boerengoed. Gezellig onder het genot van een hapje en een drankje. Huiselijke sfeer in ons gezellige restaurant en eetcafé in Orthen, ‘s-Hertogenbosch. 
 
Vanaf 22,50 per persoon

Vergader arrangement

Kom vergaderen met je collega’s, bestuur of groep van jouw vereniging. Speciaal voor grotere groepen die intiem willen overleggen. Een ruimte afhuren bij het Boerengoed in Den Bosch is op alle dagen mogelijk.

Vanaf 22,50 per persoon

Boerenbuffet arrangement

Geniet samen met collega’s, vrienden of familie van een heerlijk uitgebreid arrangement met o.a. BBQ gegrild vlees en salades. Vanaf 20 personen

Vanaf €57,50 per persoon.

Arrangement Workshop boogschieten

Pijl en boog in de aanslag, roos in het vizier en SCHIET! Leer samen met je collega’s, vrienden of familie de beginselen van het schieten tijdens de workshop handboogschieten. Dit in combinatie met een heerlijk BBQ buffet.

Vanaf €67,50 per persoon.

Workshops met chocolade

Kies een van de 3 knotsgekke workshops waarbij je samen met Tante Annie aan de slag gaat met chocolade! Heerlijk smullen van chocolade en gegarandeerd veel lol. Arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. 

Feest arrangement

Vier een feestje bij het Boerengoed in Den Bosch! Huur een ruimte af in een van onze feestzalen. Vier bijvoorbeeld je verjaardag of huwelijks jubileum. Geniet tijdens het arrangement van onbeperkte consumpties en heerlijke hapjes. 

Vanaf 32,75 per persoon

Quiz arrangement

Toffe daginvulling van een uitje samen met je collega’s, vrienden of familie. Knotsgekke activiteit in combinatie met een heerlijk BBQ buffet. De interactieve quiz speel je al met een groep vanaf 10 personen. 

Vanaf €67,50 per persoon. 

Offerte aanvragen / Arrangement Reserveren