Voor groepen

Arrangementen

Shared dining of buffet

Eten met een groep met een afgekocht arrangement. Kies uit de verschillende opties shared dining of buffetten voor een vaste prijs per persoon. 

Koffietafel

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep.
 
Vanaf €17,50 per persoon

Feest arrangement

Vier een feestje bij het Boerengoed in Den Bosch! Huur een ruimte af in een van onze feestzalen. Vier bijvoorbeeld je verjaardag of huwelijks jubileum. Geniet tijdens het arrangement van onbeperkte consumpties en heerlijke hapjes. 

Vanaf €38,50 per persoon

Receptie Arrangement

Vier een bedrijfsborrel, jubileum of andere gelegenheid bij het Boerengoed. Gezellig onder het genot van een hapje en een drankje. Huiselijke sfeer in ons gezellige restaurant en borrelcafé in Orthen, ‘s-Hertogenbosch. 
 
Vanaf €22,50 per persoon

Vergader arrangement

Kom vergaderen met je collega’s, bestuur of groep van jouw vereniging. Speciaal voor grotere groepen die intiem willen overleggen. Een ruimte afhuren bij het Boerengoed in Den Bosch is op alle dagen mogelijk.

Vanaf €22,50 per persoon

Condoleance & uitvaart

Een mooie en dankbare herinnering organiseren. Wij denken graag mee voor de invulling van een dienst, condoleance of uitvaart. 
 
Vanaf €17,50 per persoon

Workshops met chocolade

Kies een van de 3 knotsgekke workshops waarbij je samen met Tante Annie aan de slag gaat met chocolade! Heerlijk smullen van chocolade en gegarandeerd veel lol. Arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. 

Offerte aanvragen / Arrangement Reserveren