Workshop

Bossche Bollen LOL

Een unieke workshop met chocolade

Tante Annie of een van de andere entertainers van CHOCOLOCA komt speciaal voor grote groepen naar het Boerengoed Den Bosch. Ze verzorgen een knotsgekke workshop met véél chocolade. Maak samen met je collega’s, vrienden of familie de typische Bossche Bollen in ‘s-Hertogenbosch. De Bossche bol(lol) workshop is in combinatie met een heerlijk diner of boerenbuffet. 

Gegarandeerd lachen, gieren, smullen

De FUN workshop Bossche bollen maken is speciaal voor grotere groepen tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendendag. Je maakt tijdens de workshop je eigen versierde Bossche Bol. De entertainers zorgen voor vermaak en instructies.  

Vraag naar de mogelijkheden en kom met ons in contact.

Planning Workshop Chocolade

Een uniek uitje bij het Boerengoed; wat kan ik verwachten tijdens de workshop? We hebben een voorbeeld planning voor je op een rijtje gezet. Deze kun je naar wens aanpassen. 

  • 15.45 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Start van de workshop. Je begint met het maken van je eigen, lekkerste, uniekste sjèklade Bossche Bol. Dit doen we op ludieke wijze. Je gaat de heerlijke chocobol zelf vullen met slagroom, door de chocoladefondant halen en versieren! 
  • 17.00 uur Einde van de workshop. We nemen een lekkere borrel.
  • 17.30 uur Aanvang diner (Boerenbuffet of keuze menu*)
  • 20.00 uur We sluiten af
Informatie en prijzen

De prijzen van de workshop Bossche bol maken zijn uitgesplitst. De workshop kun je combineren met een buffet of keuze diner. 

Duur: 4 uur. 
Minimum aantal personen: 10
Prijs: €72,- p.p. inclusief Bossche Bol (lol) workshop, Keuzemenu of boerenbuffet en onbeperkt consumpties (Hertog-Jan tapbier, wijn en frisdranken)

* Keuzemenu (10-25 personen)

* Boerenbuffet (vanaf 25 personen)

workshop-bossche-bollen-maken-denbosch

DINER OPTIEs

Diner met een uitgebreid Boerenbuffet 

Keuze menu met met pannenkoeken of
BBQ-gegrilde gerechten

boergondisch genieten

Neem plaats in onze gezellige brasserie of op het zonovergoten terras buiten. 

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

Workshop Chocolade Reserveren?
Vul onderstaand formulier in!

Om te reserveren kunt u een mail sturen naar info@boerengoeddenbosch.nl met uw telefoonnummer, het aantal personen en eventuele toelichtingen.