Let op! Door de coronamaatregelen is Boerengoed Den Bosch genoodzaakt de deuren tijdelijk helemaal te sluiten.

Arrangement

Brabantse Koffietafel

Koffietafel arrangement

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep. Geheel naar wens samen te stellen.

 

Het pand ‘Schutters Welvaren’ kent een rijke historie. Het pand staat al bijna 100 jaar in de Bossche wijk Orthen. De verschillende ruimtes zijn in de loop der jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Waarbij een lach en een traan elkaar passeerden tijdens de condoleances, huwelijken en verjaardagspartijen. Het pand aan de Ketsheuvel 7 is daardoor een herkenbare locatie waar verschillende mensen een herinnering aan dragen. Deze functie als ontmoetingsplek voor Orthenaren en mensen van daarbuiten komt terug in de arrangementen. De arrangementen zijn speciaal samengesteld voor ieder budget.

Een passende ruimte voor ieder gezelschap 

Het Boerengoed heeft verschillende ruimtes beschikbaar. Hierdoor kun je met een kleiner gezelschap gebruik maken van het knusse eetcafé gedeelte. En bij grotere gezelschappen uitwijken naar de grote zaal van het restaurant. Bij mooi weer kun je verplaatsen met het gezelschap naar het zonovergoten terras op het zuiden. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

 

PRIJZEN

  • Brabantse koffietafel* 17,50 p.p.
  • Brabantse koffietafel luxe* 22,50 p.p.
  • Minimum aantal personen**: 8

*Alle arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt
**Kleinere groepen mogelijk met toeslag

Drank op nacalculatie

De koffietafels zijn geschikt voor verschillende gezelschappen. Huur een ruimte van het Boerengoed af voor een receptie, bedrijfsborrel of verjaardag. Er is voor iedere gelegenheid en aantal personen een passende oplossing. 

Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie, thee en water

Worstenbroodje

Broodjes met ham en kaas

Luxe Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie thee en water

Soep met een broodje

Verschillende luxe mini broodjes rijkelijk belegd

Laat je verassen bij boerengoed den bosch

Reserveren?