Arrangement

Brabantse Koffietafel

Koffietafel arrangement

koffietafel-den-bosch

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep. Geheel naar wens samen te stellen.

koffietafel-den-bosch-vergadering-locatie-vergaderlocatie

Het pand ‘Schutters Welvaren’ kent een rijke historie. Het pand staat al bijna 100 jaar in de Bossche wijk Orthen. De verschillende ruimtes zijn in de loop der jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Waarbij een lach en een traan elkaar passeerden tijdens de condoleances, huwelijken en verjaardagspartijen. Het pand aan de Ketsheuvel 7 is daardoor een herkenbare locatie waar verschillende mensen een herinnering aan dragen. Deze functie als ontmoetingsplek voor Orthenaren en mensen van daarbuiten komt terug in de arrangementen. De arrangementen zijn speciaal samengesteld voor ieder budget.

Passende ruimte voor jouw gezelschap

Het Boerengoed heeft verschillende ruimtes beschikbaar. Hierdoor kun je met een kleiner gezelschap gebruik maken van het knusse eetcafé gedeelte. En bij grotere gezelschappen uitwijken naar de grote zaal van het restaurant. Bij mooi weer kun je verplaatsen met het gezelschap naar het zonovergoten terras op het zuiden. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Zaalverhuur Den Bosch

Het is ook mogelijk om uitsluitend een ruimte te huren van onze brasserie. De familie en nabestaanden maken dan alleen gebruik van de locatie voor de dienst. Capaciteit van onze ruimtes is als volgt:

 • Cafégedeelte: geschikt voor groepen tot 50 personen
 • Zaalgedeelte: geschikt voor groepen tot 80 personen
 • Terrasgedeelte: geschikt voor groepen tot 50 personen
 • Café & zaalgedeelte: geschikt voor groepen tot 130 personen
 • Gehele locatie afhuren: geschikt voor groepen tot 180 personen

Prijzen en tijden

 • Brabantse koffietafel €17,50 p.p.
 • Brabantse koffietafel luxe €22,50 p.p.
 • Minimum aantal personen: 20
 • Duur: 2 uur
 • Bovenstaande prijs is exclusief locatiehuur
 • Overige dranken op nacalculatie
 • Kleinere groepen zijn met toeslag mogelijk
 

Tijden stemmen wij graag in overleg met  u af. Wij bieden altijd een passende oplossing aan en denken graag met u mee in de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier onderaan deze pagina. 

De koffietafels zijn geschikt voor verschillende gezelschappen. Huur een ruimte van het Boerengoed af voor een receptie, bedrijfsborrel of verjaardag. Er is voor iedere gelegenheid en aantal personen een passende oplossing. 

 

koffietafel-den-bosch

Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie, thee en water

Echt Brabants worstenbroodje

Broodjes met ambachtelijke achterham, Boeren kaas en cervelaat

Luxe Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie thee en water

Verse huisgemaakte soep

Verschillende luxe mini broodjes; rijkelijk belegd

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

Vrijblijvend een Koffietafel offerte ontvangen?
Laat hier uw gegevens achter: