logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

Over Boerengoed Den Bosch

Het pand “Schutters Welvaren” waarvan de naam nog steeds op onze gevel prijkt, bestaat al meer dan 100 jaar! Van oudsher waren hier al koffietafels en feestjes en sinds juni 2020 is het Boerengoed hier gevestigd. Fredie en Marion van Asch exploiteren het enige pannenkoeken- en grillrestaurant van Den Bosch en heten je graag het gehele jaar van harte welkom!

Restaurant en eetcafé

Het Boerengoed in Den Bosch serveert naast klassieke pannenkoeken ook lekkere grill gerechten. Zo zijn de spareribs en burgers om je vingers bij op te eten en zijn er ook vegetarische en vegan opties. Een ruime kaart dus waarbij er voor iedereen wel een lekkere keuze is. 

Bekijk Menukaart

Verse ingrediënten direct van de boerderij

De melk die gebruikt wordt voor de pannenkoeken, komt direct van de boerderij. Verder wordt er zo veel mogelijk samengewerkt met lokale boeren voor het leveren van verse groenten en vlees. Kortom dagverse producten direct van de boerderij; en dat proef je !

Brabantse gastvrijheid gemixt met elementen van de boerderij

Fredie is van origine boerenzoon en Marion komt uit Den Bosch. Samen runnen zij al ruim 15 jaar in het Boerengoed in Enspijk ; een verbouwde boerderij waar feesten en bruiloften gehouden worden. De landelijke elementen komen nog altijd terug op de locaties van het Boerengoed.

Boerengoed Enspijk