Meer

Over ons

Verse ingrediënten

Direct van de boerderij

Het Boerengoed brengt een stukje landelijke gastvrijheid naar Den Bosch! Met (h)eerlijke producten zoals vlees en groenten van lokale boeren bereiden onze koks de lekkerste gerechten. Ook de melk die gebruikt wordt voor onder andere de pannenkoeken, komt direct van de boerderij. Op de BBQ worden deze beste ingrediënten gegrilld voor een rokerige smaak. Brasserie Boerengoed is een unieke plek in Den Bosch om te borrelen en dineren. 

Het Boerengoed is goed bereikbaar (met een OV bushalte Orthen voor de deur). Verder hebben we naast onze brasserie een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Geniet van de ruime menukaart met zowel BBQ als pannenkoek gerechten, bereid met dagverse producten direct van de boerderij. De landelijke elementen en hints naar de boerderij zijn overal te herkennen. In het interieur binnen, op het terras en op de menukaart. Graag tot ziens in het Bossche!  

denbosch-afhuren-ruimte

OVER BOERENGOED DEN BOSCH

Het pand “Schutters Welvaren” waarvan de naam nog steeds op onze gevel prijkt, bestaat al meer dan 100 jaar! Van oudsher waren hier al koffietafels en feestjes en sinds juni 2020 is het Boerengoed hier gevestigd. Fredie en Marion van Asch exploiteren de brasserie en heten je graag het gehele jaar van harte welkom!

ruimte afhuren

Buiten de reguliere openingstijden zijn ook groepen van harte welkom! Kom met familie, vrienden of collega’s naar ‘s-Hertogenbosch en huur een ruimte af. In combinatie met speciale arrangementen voor koffietafels, bedrijfsuitjes en verjaardagen, heffen we samen het glas! 

OVER BOERENGOED

Fredie is van origine boerenzoon en Marion komt uit Den Bosch. Samen runnen zij al ruim 15 jaar in het Boerengoed in het Betuwse Enspijk ; een verbouwde boerderij waar feesten en bruiloften gehouden worden. De landelijke elementen komen nog altijd terug op de locaties van het Boerengoed.

Reviews

Blije gasten

Heerlijk gegeten! Zalm perfect, gamba’s lekker kruidig…goede wijn en koffie. Erg vriendelijke bediening en lekkere muziek! We komen gauw weer terug!

Anne smeets

Prima gegeten, niet alleen pannenkoeken. Vriendelijke bediening en leuke aankleding.

P. Lambregts
Na uitvaart koffietafel daar genoten. Lekkere koffie en een heerlijk Bosch bolletje. Zaal was ruim en personeel heeft ons goed verzorgd. Dank
Paul van Ijzendoorn

Boerengoed

Locaties

BOERENGOED DEN BOSCH

Ketsheuvel 7 5231 PR
‘s-Hertogenbosch

Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk