Meer

Over ons

Verse ingrediënten

Direct van de boerderij

De melk die gebruikt wordt voor de pannenkoeken, komt direct van de boerderij. Verder wordt er zo veel mogelijk samengewerkt met lokale boeren voor het leveren van verse groenten en vlees. Kortom dagverse producten direct van de boerderij; en dat proef je!

gratis-parkeren-denbosch

OVER BOERENGOED DEN BOSCH

Het pand “Schutters Welvaren” waarvan de naam nog steeds op onze gevel prijkt, bestaat al meer dan 100 jaar! Van oudsher waren hier al koffietafels en feestjes en sinds juni 2020 is het Boerengoed hier gevestigd. Fredie en Marion van Asch exploiteren de brasserie en heten je graag het gehele jaar van harte welkom!

OVER BOERENGOED

Fredie is van origine boerenzoon en Marion komt uit Den Bosch. Samen runnen zij al ruim 15 jaar in het Boerengoed in het Betuwse Enspijk ; een verbouwde boerderij waar feesten en bruiloften gehouden worden. De landelijke elementen komen nog altijd terug op de locaties van het Boerengoed.

Reviews

Blije gasten

Heerlijk gegeten! Zalm perfect, gamba’s lekker kruidig…goede wijn en koffie. Erg vriendelijke bediening en lekkere muziek! We komen gauw weer terug!

Anne smeets

Prima gegeten, niet alleen pannenkoeken. Vriendelijke bediening en leuke aankleding.

P. Lambregts
Na uitvaart koffietafel daar genoten. Lekkere koffie en een heerlijk Bosch bolletje. Zaal was ruim en personeel heeft ons goed verzorgd. Dank
Paul van Ijzendoorn

Boerengoed

Locaties

BOERENGOED DEN BOSCH

Ketsheuvel 7 5231 PR
‘s-Hertogenbosch

Boerengoed Enspijk

Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk