Meer

Over ons

Verse ingrediënten

Direct van de boerderij

Het Boerengoed brengt een stukje landelijke gastvrijheid naar Den Bosch! Met (h)eerlijke producten zoals vlees en groenten van lokale boeren bereiden onze koks de lekkerste gerechten. Ook de melk die gebruikt wordt voor onder andere de pannenkoeken, komt direct van de boerderij. Op de BBQ worden deze beste ingrediënten gegrilld voor een rokerige smaak. Verder wekken we de energie op met de zonnepanelen op ons dak. Brasserie Boerengoed is een unieke plek in Den Bosch om te borrelen en dineren!

denbosch-afhuren-ruimte

Het gezicht achter

Fredie is van origine boerenzoon en Marion komt uit Den Bosch. Samen runnen zij al 20 jaar het Boerengoed in het Betuwse Enspijk; een verbouwde boerderij waar feesten en bruiloften gehouden worden. De landelijke elementen komen nog altijd terug op de locaties van het Boerengoed. In Den Bosch zijn Marion & Fredie gestart in 2020 in het oude pand Schutters Welvaren. 

Marion: “Het is een droom om het Boerengoed naar Den Bosch te brengen waar mijn wortels liggen. We willen veel gasten onderdompelen in de Boerengoed beleving waarbij de boerderij wordt combineert met de Bossche gastvrijheid.”

Team Den Bosch

In onze brasserie runnen we samen met ons jong ambitieus team de brasserie met keuken en bar. Een hechte club mensen die ondertussen als familie met elkaar omgaat. Samen maken we het succes en we zijn altijd op zoek naar versterking!

Annebel de Bruijn

Onze echte Brabantse Annebel is de bedrijfsleider bij Boerengoed Den Bosch. Zij is bijna altijd in de brasserie te vinden en heeft een hart voor de horeca. Voor het plannen van een feest of groeps arrangement zal zij de offertes op maat opmaken. Kom gezellig langs want voor een gezellig praatje is zij altijd wel in!

Marcel van Klei

In de keuken is Marcel de gepassioneerde chef die de meest heerlijke gerechten bereid. Verse ingrediënten van veelal lokale telers en boeren in combinatie met zijn kookmanskunsten vormen de zeer gevarieerde menukaart. Kom ook proeven van al deze heerlijkheden of kom langs voor een goede borrel op ons overdekte terras of borrelcafé!

OVER BOERENGOED DEN BOSCH

Het pand “Schutters Welvaren” waarvan de naam nog steeds op onze gevel prijkt, bestaat al meer dan 100 jaar! Van oudsher waren hier al koffietafels en feestjes en sinds juni 2020 is het Boerengoed hier gevestigd. Fredie en Marion van Asch exploiteren de brasserie en heten je graag het gehele jaar van harte welkom! 

ruimte afhuren

Buiten de reguliere openingstijden zijn ook groepen van harte welkom! Kom met familie, vrienden of collega’s naar ‘s-Hertogenbosch en huur een ruimte af. In combinatie met speciale arrangementen voor koffietafels, bedrijfsuitjes en verjaardagen, heffen we samen het glas! 

Reviews

Blije gasten

Heerlijk gegeten! Zalm perfect, gamba’s lekker kruidig…goede wijn en koffie. Erg vriendelijke bediening en lekkere muziek! We komen gauw weer terug!

Anne smeets

Prima gegeten, niet alleen pannenkoeken. Vriendelijke bediening en leuke aankleding.

P. Lambregts
Na uitvaart koffietafel daar genoten. Lekkere koffie en een heerlijk Bosch bolletje. Zaal was ruim en personeel heeft ons goed verzorgd. Dank
Paul van Ijzendoorn

Boerengoed

Locaties

BOERENGOED DEN BOSCH

Ketsheuvel 7 5231 PR
‘s-Hertogenbosch

Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk

Bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur

Het Boerengoed is goed bereikbaar (met een OV bushalte Orthen voor de deur). Alle bussen die voor de deur stoppen rijden 2 haltes verder en komen uit op station ‘s-Hertogenbosch Centraal. Verder hebben we voor onze brasserie een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Is onze eigen parkeerplaats vol? Dan kun je in de omliggende straten en bij de parkeerplaatsen van Schaarhuisplein ook gratis de auto parkeren. Vanaf onze brasserie ben je binnen 5 minuten op de snelweg van A59 bij Knooppunt Empel. Orthen ligt tussen Maaspoort en stad Den Bosch. Voor de deur ligt het drukke fietspad van de Orthenseweg – Hambakenweg. Perfecte stop om tijdens een fietstocht op ons terras verkoeling te zoeken. Kortom met de fiets, ov en auto goed bereikbaar centraal in Noord-Brabant!

Geniet van de ruime menukaart met zowel BBQ als pannenkoek gerechten, bereid met dagverse producten direct van de boerderij. De landelijke elementen en hints naar de boerderij zijn overal te herkennen. In het interieur binnen, op het terras en op de menukaart. Graag tot ziens in het Bossche!