Meer

Over ons

Verse ingrediënten

Direct van de boerderij

De melk die gebruikt wordt voor de pannenkoeken, komt direct van de boerderij. Verder wordt er zo veel mogelijk samengewerkt met lokale boeren voor het leveren van verse groenten en vlees. Kortom dagverse producten direct van de boerderij; en dat proef je!

OVER BOERENGOED DEN BOSCH

Het pand “Schutters Welvaren” waarvan de naam nog steeds op onze gevel prijkt, bestaat al meer dan 100 jaar! Van oudsher waren hier al koffietafels en feestjes en sinds juni 2020 is het Boerengoed hier gevestigd. Fredie en Marion van Asch exploiteren het enige pannenkoeken- en grillrestaurant van Den Bosch en heten je graag het gehele jaar van harte welkom!

OVER BOERENGOED

Fredie is van origine boerenzoon en Marion komt uit Den Bosch. Samen runnen zij al ruim 15 jaar in het Boerengoed in het Betuwse Enspijk ; een verbouwde boerderij waar feesten en bruiloften gehouden worden. De landelijke elementen komen nog altijd terug op de locaties van het Boerengoed.

Reviews

Happy customers

De spareribs waren super lekker! De frieten waren echt waanzinnig!!! Ik hou van harde krokante friet en deze was zelf na 15 min na huis terug rijden nog top. Dus zeker een aanrader! 

Nabor

Wij hebben zaterdagavond een hele gezellige avond gehad. Bediening was super en ook de gerechten heerlijk. Zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Jesse Uilenreef

Wat een leuke sfeer. Eten was heerlijk, personeel fantastisch! Het was de perfecte plek om even op adem te komen na een dag fietsen.

Rikkert van harten

Boerengoed

Locaties

BOERENGOED DEN BOSCH

Ketsheuvel 7 5231 PR
‘s-Hertogenbosch

Boerengoed Enspijk

Hoevenseweg 5,
4157 JB Enspijk