Arrangement

Condoleance & Uitvaart

Ruimte afhuren in Den Bosch

koffietafel

Een mooie dankbare herinnering

Het Boerengoed ligt op steenworp afstand van het uitvaartcentrum Den Bosch en de Begraafplaats in Orthen. Na een uitvaart of afscheidsdienst kan het gezelschap lopend naar het Boerengoed. Wij denken graag mee om een mooie en dankbare herinnering te organiseren. In onze zaal hebben we ook een tv-scherm dat bij een afscheidsdienst gebruikt kan worden als beamer projectie. 

Het pand ‘Schutters Welvaren’ kent een rijke historie. Het pand staat al bijna 100 jaar in de Bossche wijk Orthen. De verschillende ruimtes zijn in de loop der jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Waarbij een lach en een traan elkaar passeerden tijdens de condoleances, uitvaart diensten en zaalverhuur. 

Het pand aan de Ketsheuvel 7 is daardoor een herkenbare locatie waar verschillende mensen een herinnering aan dragen. Deze functie als ontmoetingsplek voor Orthenaren en mensen van daarbuiten komt terug in de arrangementen. De arrangementen zijn speciaal samengesteld voor ieder budget. 

 

Een passende ruimte voor ieder gezelschap

Het Boerengoed heeft verschillende ruimtes beschikbaar. Hierdoor kun je met een kleiner gezelschap gebruik maken van het knusse eetcafé gedeelte. En bij grotere gezelschappen uitwijken naar de grote zaal van het restaurant. Bij mooi weer kan een gedeelte ook buiten plaatsvinden op het zonovergoten terras op het Zuiden. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Zaalverhuur Den Bosch

Het is ook mogelijk om uitsluitend een ruimte te huren van onze brasserie. De familie en nabestaanden maken dan alleen gebruik van de locatie voor de dienst. Capaciteit van onze ruimtes is als volgt:

 • Cafégedeelte: geschikt voor groepen tot 50 personen
 • Zaalgedeelte: geschikt voor groepen tot 80 personen
 • Terrasgedeelte: geschikt voor groepen tot 50 personen
 • Café & zaalgedeelte: geschikt voor groepen tot 130 personen
 • Gehele locatie afhuren: geschikt voor groepen tot 180 personen

Prijzen en informatie

Reserveer de enige echte Brabantse koffietafels met het Bourgondische karakter bij het Boerengoed. Heerlijke broodmaaltijd met koffiekoeken, belegde broodje en sandwiches met een lekker warm kopje soep. Geheel naar wens samen te stellen. Prijzen voor de koffietafels zijn aansluitend na de dienst.
 
 • Brabantse koffietafel €17,50 p.p.
 • Brabantse koffietafel luxe €22,50 p.p.
 • Minimum aantal personen: 20
 • Duur: 2 uur
 • Drank op nacalculatie (m.u.v. koffie/thee)
 • Kleinere groepen zijn met toeslag mogelijk
 • Let op wij rekenen nog extra zaalhuur
 

Tijden stemmen wij graag in overleg met  u af. Wij bieden altijd een passende oplossing aan en denken graag met u mee in de mogelijkheden. Ook buiten de reguliere openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier onderaan deze pagina. 

brasserie-denbosch-boerengoed

Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie, thee en water

Worstenbroodje

Broodjes met ham, kaas en cervelaat

Luxe Brabantse koffietafel

Onbeperkt koffie thee en water

Verse huisgemaakte soep

Verschillende luxe mini broodjes; rijkelijk belegd

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Laat hier uw gegevens achter: