BBQ festival

BBQ festival

BBQ festival

508 508 mensen hebben dit evenement bekeken.

Vier Zondag 20 augustus het BBQ festival bij Boerengoed! In hartje Den Bosch bakken en grillen onze koks op het terras de lekkerste barbecue gerechten. Vanaf 14.00 uur inloop en van 16.00/16.30 uur gaat de barbecue weer aan. Kom onze specialiteit spareribs ook eens proberen. Vlees dat van het bot afvalt inclusief een perfecte zoete of pittige laksaus. Of ga voor heerlijk gerookte groentes van de barbecue.

Daarnaast zijn er verschillende lokale collega-ondernemers die hun ambachtelijke producten presenteren. Zo komen de Duketown Smokers barbecueën en verkoopt Casa di Collina haar heerlijke Arancello sinaasappellikeur.

Verder maken we het extra feestelijk met live-muziek van Melinda. Heerlijk meedeinzen, wellicht meezingen en genieten van haar prachtige stem. Een klein pasje maken is natuurlijk ook mogelijk.

Speciaal voor de kinderen tuigen we het springkussen weer op. We werken met muntverkoop om gerechten en drankjes te halen bij de verschillende stands. Ook zorgen we dat de ijscokar weer aanwezig is. Neem plaats op ons zonovergoten terras op het Zuiden. Het perfecte uitje voor het gehele gezin in de zomervakantie in ‘s-Hetogenbosch!

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar avdhoog@live.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2023-08-20 @ 02:00 PM
 

Evenement categorie