Choco experience

Chocolade proeverij

Een unieke choco experience workshop

Tante Annie of een van de andere entertainers van CHOCOLOCA komt speciaal voor grotere groepen naar het Boerengoed Den Bosch. Ze verzorgen een knotsgekke workshop met véél chocolade. Gezellig uitje om samen met je collega’s, vrienden of familie in ‘s-Hertogenbosch te vieren. De chocolade proeverij workshop is in combinatie met een heerlijk diner of boerenbuffet. 

Gegarandeerd lachen, gieren, smullen

De workshop chocolade proeverij is speciaal voor grotere groepen tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendendag. Dit is een echte Choco Experience waarbij je smaakpapillen echt goed gaat gebruiken. De entertainers zorgen voor vermaak en instructies met chocolade.  

Vraag naar de mogelijkheden en kom met ons in contact.

Planning Workshop Chocolade

Een uniek uitje bij het Boerengoed; wat kan ik verwachten tijdens de workshop? We hebben een voorbeeld planning voor je op een rijtje gezet. Deze kun je naar wens aanpassen. 

  • 15.45 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Start van de workshop. Je proeft 6 verschillende chocolades. Je let op de reuk, de knak, het smeltpunt, het mondgevoel, smaaktonen, cacao percentages, persoonlijke voorkeuren. We komen het allemaal te weten tijdens de proeverij… 
  • 17.00 uur Einde van de workshop. We nemen een lekkere borrel.
  • 17.30 uur Aanvang diner (Boerenbuffet of keuze menu*)
  • 20.00 uur We sluiten af
Informatie en prijzen

De prijzen van de workshop Bossche bol maken zijn uitgesplitst. De workshop kun je combineren met een buffet of keuze diner. 

Duur: 4 uur. 
Minimum aantal personen: 10
Prijs: €74,50,- p.p. inclusief Chocolade proeverij workshop, Keuzemenu of boerenbuffet en onbeperkt consumpties (Hertog-Jan tapbier, wijn en frisdranken)

* Keuzemenu (10-25 personen)

* Boerenbuffet (vanaf 25 personen)

choco-uitje-chocolade-proeverij

DINER OPTIEs

Diner met een uitgebreid Boerenbuffet 

Keuze menu met met pannenkoeken of
BBQ-gegrilde gerechten

boergondisch genieten

Neem plaats in onze gezellige brasserie of op het zonovergoten terras buiten. 

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

Workshop Chocolade Reserveren?
Vul onderstaand formulier in!