Quiz groepsactiviteit

Arrangement

Een knotsgekke quiz activiteit

Leuke activiteit in Den Bosch

De interactieve quiz activiteit is een toffe invulling van een teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Een geweldige activiteit voor jong en oud vol met humor en hilariteit. De quiz is interactief en dus absoluut niet statisch zoals bij een pubquiz. Tijdens het uitje met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s komen allerlei vragen voorbij om de algemene kennis te testen van verschillende onderwerpen. De quizzen hebben soms een ondeugende knipoog en zijn geschikt voor alle kennisveaus. Daarnaast kun je ook vragen insturen om de quiz te personaliseren.

Met een flinke klap op de drukknop kan ieder team punten verdienen. Met vragen van muziek tot sport, film tot reclames en van tv tot algemene kennis. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Dit alles wordt afgewisseld met diverse interactieve groepsopdrachten. Onder het genot van een hapje en een drankje in onze gezellige brasserie.  

quiz-groeps-acticviteit

Met een competitieve onderdeel strijd je voor de winst van de dag. De quiz activiteit is ook geschikt als break-out activiteit tijdens een vergadering, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje.  

Vraag naar de mogelijkheden en kom met ons in contact.

Arrangement voor groepen

De quiz-activiteit wordt aangeboden als volledig arrangement. We verwelkomen de groep in onze Brasserie. We starten met koffie/thee en een koek of met een borrel. Daarna geniet jouw gezelschap van een uitgebreid Boerenbuffet met onder andere BBQ gegrild vlees en salades. Na het eten start de interactieve quiz activiteit. Tijdens het arrangement komen we langs voor drankjes en staan de nootjes op tafel. 

Voor de deur zijn gratis eigen parkeerplekken. Daarnaast zijn we ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Ontdek meer over onze centrale locatie in ‘s-Hertogenbosch hier

 

gratis-parkeren-denbosch

Planning Quiz Arrangement

Een leuk uitje in Den Bosch organiseren? We hebben een voorbeeld planning van het Quiz arrangement voor je op een rij gezet. Het arrangement kan eventueel naar wens worden aangepast. 

  • 16.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een koek of een borrel in onze Brasserie. Keuze om een van onze locaties af te huren: het café of restaurant gedeelte met eventueel (een gedeelte) van het terras.  
  • 17.00 uur Start diner van het uitgebreide Boerenbuffet met o.a. BBQ gegrild vlees, stokbrood en verschillende salades. We gaan rond met drankjes.
  • 18.30 uur Starten met de activiteit. Er staan nootjes op tafel en we zorgen dat het glas is gevuld. De interactieve quiz is in 2 delen opgedeeld met een kleine (plas)pauze tussendoor.  
  • 20.00 uur Prijsuitreiking van de Quiz activiteit. We borrelen en praten nog wat na. 
  • 20.30 uur We sluiten af.

Prijzen en informatie

De prijzen en voorwaarden van de groepsactiviteit zijn als volgt :

  • Duur van het arrangement: 4 uur
  • Prijs per persoon:  €67,50 
  • Minimaal aantal: 10 personen
 

Alle arrangementen kunnen in overleg op maat worden gemaakt. Kleinere groepen zijn mogelijk met toeslag. Het arrangement is inclusief onbeperkte drank bestaande uit: koffie, thee, Hertog Jan bier van de tap, huiswijnen en frisdranken. 

Alle speciaal bieren, sterke dranken , dessert en speciale warme dranken zijn op nacalculatie. 

Boerenbuffet

Spareribs met huisgemaakte marinade

Malse kippendijen

Rundvleesburgers

Braadworst 

Arrangement incl. :

Verschillende salades: aardappel-ei, rundvlees, groene salade mozzarella-pesto

Frietjes met sausjes

Stokbrood met kruidenboter

Laat je verrassen bij boerengoed den bosch

De quiz activiteit is in samenwerking met Quiztivity

Reserveren?